Passzív ház: Passzívház magazin, Passzívház - Családi ház

Kérdezze szakértőnket!

Csomor Tibor Csomor Tibor
okl. építész-
mérnök Kivitelezés kérdések >>

Kérdezze szakértőnket >>
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

A "THERMO passiv" passzívház ablak világpremierje

Új, kiváló passzívház ablak darmstadti minősítéssel.

passzívház-ablak-bemutatóterem

Passzívház ablak bemutatóterem- Internorm passzívház nyílászárók

Európa vezető ablakmárkája, az Internorm, a BAU 2011, müncheni szakvásáron mutatta be először kiváló hőszigetelő ablakrendszert, a „THERMO passiv“ terméket. Alapkivitelben 3-rétegű üvegezéssel készül, és az üvegezéstől függően akár UW = 0,69 W/m²K ill. UW = 0,71 hőszigetelési értékeket mutat fel. Energiahatékony jellemzője mellett megjelenése is csábító. A „Vetro“ design szárnyak keret nélküli, modern üvegfelépítést és keskeny látható éleket tesznek lehetővé.

Az iránymutató design és az energiahatékonyság tökéletes kombinációja

Az Internorm 80. születésnapját ünnepli, és a 2011-es jubileumi év rögtön világpremierrel indult. Európa vezető ablakmárkája a BAU 2011, müncheni szakvásáron először mutatta be a passzívház tanúsítvánnyal rendelkező „THERMO passiv“ ab-lakrendszert, valamint az alacsony energiafelhasználású és passzívházakban történő alkalmazásra kiválóan alkalmas „THERMO design“ rendszert.

THERMO passiv – már alapkivitelben is passzívház szabványban

minősített passzívház ablak

A darmstadti Passzívház Intézet minősítése az Internorm Thermo Passiv ablaknak

A „THERMO passiv“ ablakrendszer az innovatív anyagkombinációnak, a tokban található hőszigetelő termohabnak és a kiváló hőszigetelő üvegtávtartóknak, valamint a 3-rétegű üvegezésnek köszönhetően akár UW = 0,69 W/m²K hőszigetelési értékeket is felmutathat. A Vetro design szárnyak keret nélküli megjelenést tesznek lehetővé akár 87 mm-es, keskeny látható szélekkel. Az ablakrendszer opcionálisan passzívház tanúsítvánnyal is kapható kiegészítő termikusan elválasztott merevítéssel.

THERMO design – belül síkban futó

Az alacsony energiafelhasználású és passzívházakban történő beépítésre szintén kiválóan alkalmas „THERMO design“ ablakrendszer akár UW = 0,71 W/m²K hőszigetelési értékkel is büszkélkedhet. A tokban itt is alapkivitelben hőszigetelő habot találunk, valamint 3-rétegű üvegezést nemesacél üveg távtartóval.
A „THERMO design“ optikailag vonzó kombinációt alkot: a külső oldalon a tok és az üvegszél közötti csekély felület, belül a síkban futó design ragadja meg a tekintetet.

A SOLAR+ 20%-kal több napenergiát nyer

Az Internorm az év eleje óta újgenerációs üvegtechnológiát kínál a SOLAR+ termékkel. A 3-rétegű szigetelőüveg esetén, mely kifejezetten az Internorm számára kifejlesztett, speciális bevonattal készül, az összenergia áteresztő képesség kb. 20%-kal magasabb a hagyományos rendszerekhez képest. Ezáltal a napenergia nyereség is 20%-kal növekszik. „Az ablak ezáltal ingyenes kiegészítő fűtést biztosít“ – mondja az Interniorm ügyvezetője, Christian Klinger úr.

A No. 1 európai ablakmárka az alacsony energiafelhasználású és passzívház területen

A műanyag ablakok terén felmutatott, egyedülálló kompetenciája mellett az Internom az alacsony energiafelhasználású és passzívházak területén is Európa No. 1 ablakmárkája, több mint 80%-nyi 3- ill. 4-rétegű üvegezéssel ellátott fa/alu termékkel. Az Internorm az egyetlen európai ablakgyártó, amely kilenc passzívház tanúsítvánnyal rendelkező komponenst tudhat termékpalettáján. A kiváló hőszigetelő termékpaletta már alapkivitelben is megfelel a passzívház követelményeknek.

thermo passiv Már alapkivitelben passzívház szabványos: A passzívház tanúsítvánnyal rendelkező „THERMO passiv“. Hőszigetelési érték akár UW = 0,69 W/m²K, látható szélességek 87 mm-ig és Vetro design szárnyak a tok nélküli építészeti hatás érdekében.

Thermo designAz Internorm új „THERMO design“ ablakrendszerében a külső oldalon a tok és az üvegszél közötti csekély felület, belül pedig a síkban futó design ragadja meg a tekintetet.
TwitterFacebookGoogle GmailMegosztás

KÉRJÜK, MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT!

  

  

  

A következő HTML tag-ek használata engedélyezett:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>