Passzív ház: Passzívház magazin, Passzívház - Családi ház

Kérdezze szakértőnket!

Csomor Tibor Csomor Tibor
okl. építész-
mérnök Kivitelezés kérdések >>

Kérdezze szakértőnket >>
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

Új hőszigetelés a NatuRoll üveggyapot termékcsalád

02A Knauf Insulation világszerte, így hazánkban is elkezdte legújabb termékfejlesztésének, a NatuRoll üveggyapot termékcsaládnak bevezetését.

Ezzel egy időben kivezeti a piacról eddig megismert és közkedvelt üveggyapot termékcsaládját, a Classic sorozatot.

A változás nem csak az elnevezést, a csomagolást és a palettizációs adatok változását is jelenti. A gyártásfejlesztés eredményeként jobban használható termékeket kínálunk a piacon. A fizikai tulajdonságok (tömörebb, állékonyabb megjelenés) kedvező változása mellett az ECOSE gyártási technológia változatlanul biztosítja a nagyon alacsony szintű kiporzást, a selymes, szúrásmentes tapintást. A képen látható építkezésen a szakemberek már tapasztalták is a különbséget: jót cseréltünk jobbra.

01A dongatető 15+10 cm NatuRoll Pro szigetelést kap.

Újdonság továbbá, hogy a termék csomagolásán a korábban megszokott deklarált lambda λD = 0,039 W/mK érték mellett a szigetelés hővezetési ellenállását is feltüntetjük, igazodva ezzel a nyugat–európai gyakorlathoz.

Jelen épület esetén R1 + R2 = 3,80 + 2,55 = 6,35 [m2.K/W] összesített hővezetési ellenállást jelent, amely elméleti U= 1/R = 0,157 (W/m2.K) hőátbocsátási tényezőt biztosít.

www.knaufinsulation.hu

TwitterFacebookGoogle GmailMegosztás

KÉRJÜK, MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT!

  

  

  

A következő HTML tag-ek használata engedélyezett:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>