Passzív ház: Passzívház magazin, Passzívház - Családi ház

Kérdezze szakértőnket!

Csomor Tibor Csomor Tibor
okl. építész-
mérnök Kivitelezés kérdések >>

Kérdezze szakértőnket >>
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

Új Internorm bemutatóterem - az energiatudatosság fellegvára

Új Internorm bemutatóterem nyílt!

IMG_3122

 A Magyarországon 10 éve hivatalos képviselettel működő INTERNORM újabb sikeres állomáshoz érkezett: régóta dédelgetett álom válik valóra az első hivatalos Internorm bemutatóterem szeptemberi megnyitásával, mely az egész magyarországi ablakszakma prezstízsét is emeli.

A több, mint 80 éves múltra visszatekintő osztrák családi vállalkozás 20 millió eladott ablakegységgel mára Európában piacvezető ablakgyártóvá nőtte ki magát.

IMG_3121

Magyarország passzívház slágerablaka az Internorm.

A tavalyi passzívház nyílt napokon bemutatott 16 ház közül 13-ba az Internorm ablakait építették be rendkívüli hőszigetelőképességüknek köszönhetően.

Az Internorm azonban nemcsak a folyamatos műszaki innováció miatt emelkedik a többi építőipari cég közül, hanem a csak luxusautókhoz mérhető vevőelégedettségi rendszerének köszönhetően is. A speciális Customer Care garantálja, hogy a vevők által legfontosabbnak ítélt  tényezők  szerint alakuljanak a szolgáltatások, a termékkel és annak beépítésével való teljes elégedettséget célozva.

_ERH3482

_ERH3472

A kereskedő partnereket egy független cég minősíti: Magyarországon mindössze 13 kereskedő partner válhatott 1st Window Partnerré, hiszen csúcsminőségű elvárásokat kell teljesíteni.

IMG_3125

IMG_3124

A 600 nm²-es bemutatóterem megnyitása lehetőséget nyújt a vásárlóknak arra, hogy a legfrissebb design-ok formájában tapasztalják meg az igazi Internorm minőséget és élményt, legyen szó modern, minimál vagy klasszikus sílusról. Ami pedig igazán interaktívvá teszi a kiállítást, az a konkrét beépítési szituációk bemutatófalba építése (pl. passzívházas, vagy alacsony energiaházas beépítési mód), így a műszaki részletek pontosabb megismerése és megértése is lehetővé válik nemcsak a magán  építtetők, hanem a szakemberek számára is.

_ERH3423

_ERH3268Olvassa el a passzívház ablakok kritériumairól szóló cikkeinket.

TwitterFacebookGoogle GmailMegosztás

2 comments to Új passzívház ablak bemutatóterem – az energiatudatosság fellegvára

KÉRJÜK, MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT!

  

  

  

A következő HTML tag-ek használata engedélyezett:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>