Passzív ház: Passzívház magazin, Passzívház - Családi ház

Csővezetékek, tartályok szigetelése - Újdonság a piacon!

Újdonság a piacon – Power-Tek CM 620 Alu

03

Ebben az évben most először nyílt lehetőségünk arra, hogy kifejezetten gépészeti felhasználásra szánt egyik újdonságunkat megismertethessük Önökkel.

Ezen lehetőségünket megragadva, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy a nemzetközi piacon már bizonyított, ez év szeptemberétől hazánkban is forgalomba kerülő Power-Tek CM 620 Alu elnevezésű ásványgyapot termékünket, amelyet a legfejlettebb gyártástechnológiával rendelkező horvátországi gyárunkban ECOSE® kötőanyaggal állítunk elő, most bemutassuk, részletesen beszámoljunk a termék műszaki tulajdonságairól, felhasználási területéről.

A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmasságú ásványgyapot paplan, egyik oldalán üvegszövet erősítésű alumínium fóliával kasírozva.

Íves felületekre szerelve nagyon jó kompromisszumot kínál, ugyanis rugalmasságának köszönhetően, könnyen telepíthető, a telepítés után azonban nagy nyomásállóságú felületet kapunk, amely védelmet nyújt a külső behatások ellen. Csővezetékeken alkalmazva (> DN 300), tökéletes hengerfelületet biztosít.

Ideális pl.: nagyobb átmérőjű csővezetékek, tartályok hőszigeteléséhez.

02

 Felhasználása

A terméket a meghatározott műszaki paramétereken belül, hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hőtárolók, ipari berendezések-gépek, csővezetékek és távfűtővezetékek esetén.

 ELŐNYÖK

✓ Nagy rugalmasság

✓ Megfelelő nyomószilárdság

✓ Könnyen vágható

✓ Ellenáll a magas hőmérsékletnek

✓ Nem éghető

✓ Kevesebb csomagolás = kevesebb hulladék

✓ Fentartható termék címkézés

✓ ECOSE® technológia

ALKALMAZÁSI TERÜLET

07

Leírás

A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmassággal rendelkező ásványgyapot paplan, amelyet ECOSE® technológiával kombinálunk.

Maximális üzemi hõmérséklet 620 °C (EN 14706)
Üzemi hõmérséklet
az alukasírozással ellátott oldalon
≤ 80 °C
Tûzzel szembeni viselkedés A1 (EN 13501-1
Testsûrûség ca. 70 kg/m3 (EN 1602)
Teljesítménynyilatkozat T4305BR

  MÛSZAKI TULAJDONSÁGOK

01

A deklarált termékjellemzõket a gyártási folyamat során kapott adatok alapján, a gyártásközi ellenõrzésre támaszkodva adjuk meg, az európai szabványoknak megfelelõen. A tárolási és kezelési irányelvek betartása esetén a teljesítmény a megadott tûrések között marad

 További információk

Alkalmazási terület

A terméket a meghatározott mûszaki paramétereken belül, hõ-, tûz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hõtárolók, ipari berendezések-gépek, csõvezetékek és távfûtõvezetékek esetén.

Kezelés

A Knauf Insulation termékei nagyon könnyen kezelhetõek és telepíthetõk.

Megfelelõ csomagolóanyagban kerülnek kiszállításra, mely megvédi a terméket a szállítás során, a fenntartható újrahasznosítást is szem elõtt tartva.

Tárolás

A hosszabb távú védelem érdekében javasoljuk, hogy a beltéren, illetve legalább tetõ alatt, ne közvetlenül talajon tárolják. Megfelelõ csomagolóanyagokban szállítjuk a terméket, hogy a szállítás közben szükséges védelem és a fenntartható újrahasznosítási lehetõségek között egyensúlyt teremtsünk. A csomagolás nem alkalmas hosszútávú tárolásra vagy zord idõjárási körülmények elleni védelemre. További termékinformációk minden csomagolási egységen megtalálhatóak.

Amennyiben fedett tároló nem áll rendelkezésre, bontatlan raklap esetén a terméket szabadtéren is lehet tárolni, a gyári kiszállítástól számítva legfeljebb 6 hónapig.

Csapadékos, nagy hõmérsékletingadozást mutató hónapokban nem ajánljuk a kültéri tárolást.

Járatos méretek*

Vastagság 50 – 120 mm
Hossz: 600 mm
Szélesség: 2000 mm
*Egyéb méretek igény esetén

Ha tervezõként, kivitelezõként, forgalmazóként regisztrálni szeretne adatbázisunkban, látogassa meg honlapunkat:

www knaufinsulation.hu

A Knauf Insulation csapata

(x)

TwitterFacebookGoogle GmailMegosztás

KÉRJÜK, MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT!

  

  

  

A következő HTML tag-ek használata engedélyezett:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>