Passzív ház: Passzívház magazin, Passzívház - Családi ház

Kérdezze szakértőnket!

Csomor Tibor Csomor Tibor
okl. építész-
mérnök Kivitelezés kérdések >>

Kérdezze szakértőnket >>
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

Bízza magát Európa No.1 ablakmárkájára!

Gyakran felmerül a kérdés az alacsony energiájú épületek tervezésénél, vagy felújításnál, ahol nincs lehetőség szellőzőrendszert beépíteni, milyen nyílászárót válasszunk.

A legújabb Internorm innováció:

I-TEC szellőztetés- FRISS LEVEGŐ ÉS ENERGIATAKARÉKOSSÁG
A közvetlenül az ablakba integrált szellőztető kínálta legfontosabb előny a friss levegő és az nergiatakarékosság. Az Internorm I-tec szellőzővel a belső terek igény szerint, kényelmesen és energiahatékonyan szellőztethetők.

Egészség
A friss levegő elengedhetetlen a komfortérzethez, a pihentető alváshoz, a kiváló koncentrációs és teljesítőképességhez. Az allergiások is fellélegezhetnek, az opcionálisan beépíthető szűrők megakadályozzák a szálló por és a virágporok bejutását. A szabályozott Internorm I-tec szellőző a penészedést is megakadályozza.

Energiatakarékosság
A kontrollálatlan kampányszerű vagy tartós szellőztetés nagy energiaveszteséghez vezet. Az I-tec szellőző beépített, nagy hatékonyságú hőcserélővel rendelkezik. Az ennek köszönhető 86%-os hővisszanyerés minimálisra csökkenti az energiaveszteséget.

Design
Az I-tec szellőző tökéletesen illik az új KF 500 homepure ablakcsaládba. Az ablak külső és belső oldalán csak keskeny szellőzőrácsok láthatók. A hagyományos szellőzőrendszerekkel ellentétben tehát a külső és belső architektúra nem szenved csorbát, és nagy energiaveszteséggel sem kell számolni, ami a kontrollálatlan kampányszerű vagy tartós szellőztetés magával vonna. A szellőző beépítése az ablak beépítésével azonos munkafolyamatban történik.


Kényelem
Az integrált I-tec szellőzővel ellátott ablakok folyamatosan friss, tiszta levegővel látják el a lakóteret. A nedves levegő, a kellemetlen szagok és káros anyagok automatikusan cserélődnek friss levegőre. A közvetlenül az ablakra szerelt vezérlő elemmel a szellőző kényelmesen kezelhető.

Biztonság
Az I-tec szellőzőrendszerrel a biztonság is növekszik, mivel a légcserénél az ablak zárva marad, így a betörésvédelem is állandó. A ház elhagyásakor nem marad bizonytalanság, hogy vajon az ablakot becsuktuk-e a szellőztetés után.

TwitterFacebookGoogle GmailMegosztás

KÉRJÜK, MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT!

  

  

  

A következő HTML tag-ek használata engedélyezett:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>