Passzív ház: Passzívház magazin, Passzívház - Családi ház

Fürdőszobai trendek

furdoszoba trend

Lélektani okai vannak a mai fürdőszobai trendeknek. Talán az egyetlen hely, ahol nem vagyunk elérhetőek a lakásunkban. Különben mindenütt, a konyhában már reggeli közben, a nappaliban, a ház minden pontján, lépten nyomon mindig elérhetőnek kell lennünk telefonon, már a mai technikák mellett emailen, skypon és még ki tudja hogyan a jövőben.

A fürdőszobák kultikus helyekké alakulnak mostanában. Egy hely, ahol regenerálódhatunk. Egyre jobban terjed a szállodák nyújtotta wellnes hétvége, ezt az érzést próbáljuk becsempészni a most épülő házainkba, lakásainkba.

2.kep

3.kep

4.kep

Az új trendek kiszolgálják ezeket az érzéseket. A gyártók kihasználják rögtön a lehetőséget. Nagy divatcégek is beszállnak az üzletbe.

5.kep

Mindenki vágyik a szép formájú, divatos mosdókra, csaptelepekre, zuhanyozókra, kádakra. Ma már kevés építkező van, aki a fürdőszobájába nem a régi típusú zuhanytálcát szeretné beépíteni. Mint az építészetben, a fürdőszobában is az egyszerű, szép formák divatja hódít. Mint más design termékeknél, s ahogy az építészetben is, a fürőszobai szanitereknél is még mindig a fehér szín a divat. Burkolatokban a szürke, és bézs, földszínek kedveltek.

6.

7.

8

9

A burkolatok, dekorációk választásánál is a cél, a szem megnyugvása.

11

12

13

A fürdőszobák trendje a tér, ahol lazítani tudunk.

TwitterFacebookGoogle GmailMegosztás